Parohia„ Adormirea Maicii Domnului” şi „Sfântul Mucenic Corneliu Sutaşul”- Balta Albă a organizat  în perioada  24-29 aprilie  2017,un pelerinaj în Cipru, în colaborare cu Agenţia de pelerinaj Basilica Travel a Patriarhiei Române.

Parohia„ Adormirea Maicii Domnului” şi „Sfântul Mucenic Corneliu Sutaşul” - Balta Albă a organizat în colaborare cu Agenţia de pelerinaj Basilica Travel a Patriarhiei Române  în perioada  27 iunie- 06 iulie 2016  un pelerinaj în Grecia şi Insule.

Parohia „Adormirea Maicii Domnului” şi „Sfântul Mucenic Corneliu Sutaşul” - Balta Albă în colaborare cu Agenţia de pelerinaj Basilica Travel”  a Patriarhiei Române a organizat, în perioada  15-22 octombrie 2015, un pelerinaj în Malta Pe urmele Sfântului Apostol Pavel”. Pelerinii, după o croazieră minunată la bordul catamaranului Jean de la Valette, în ziua a cincia, au ajuns în  portul Pozzallo  din sudul Siciliei de unde s-au deplasat cu autocarul către Vulcanul Etna şi orăşelul Taormina.

Parohia „Adormirea Maicii Domnului” şi „Sfântul Mucenic Corneliu Sutaşul” Balta Albă în colaborare cu Agenţia de pelerinaj Basilica TRAVEL  a Patriarhiei Române a organizat, în perioada 22-26 septembrie 2014, un pelerinaj de suflet în Ţara Sfântă cu plecare din Cluj Napoca.

Parohia „Adormirea Maicii Domnului” şi „Sfântul Mucenic Corneliu Sutaşul” - Balta Albă în colaborare cu Agenţia de pelerinaj “Basilica Travel”  a Patriarhiei Române a organizat, în perioada  1-12 mai 2015, un pelerinaj în Egiptul creştin pe urmele Sfintei Familii şi a Părinţilor Pustiei.

Parteneri

Binefăcători